ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕ 2023 —EU FINANCE DAYS 2023— Greece

By admin_wolfpatra

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην ΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕ 2023 στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023.

Για την περίοδο προγραμματισμού 2021-2027, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δρομολογήσει ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα, όπως το InvestEU, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας και το πρόγραμμα για την ενιαία αγορά. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι εθνικές αναπτυξιακές τράπεζες, οι δομές στήριξης των επιχειρήσεων, οι παράγοντες διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, οι ΜΜΕ και άλλοι δυνητικοί δικαιούχοι, όπως πανεπιστήμια και δήμοι που επιθυμούν να λάβουν άμεση ενημέρωση σχετικά με αυτές τις πρωτοβουλίες, προσκαλούνται να λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

Οι ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕ 2023 διοργανώνονται από τις υπηρεσίες και τις αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε συνεργασία με τον Όμιλο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και το δίκτυο Enterprise Europe Network. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των προγραμμάτων χρηματοδότησης και στήριξης από εμπειρογνώμονες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και αποτελείται από ενότητες στις οποίες καλύπτονται οι διάφορες πτυχές των χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν άμεσα με τους εξειδικευμένους ομιλητές. Για τους συμμετέχοντες που δεν είναι σε θέση να συμμετάσχουν αυτοπροσώπως, θα υπάρχει μετάδοση μέσω διαδικτύου.

Πληροφορίες με μια ματιά:

• Ημερομηνία: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

• Ώρα: 09:00 έως 12:45 EEST

• Τοποθεσία: Divani Caravel Hotel (Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 16121, Αθήνα)

• Γλώσσες: Αγγλικά και ελληνικά

Γενική περιγραφή του προγράμματος:

• Εισαγωγή στη θεματολογία της εκδήλωσης

• Παρουσιάσεις: Πρόγραμμα InvestEU, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας, Πρόγραμμα για την ενιαία αγορά

• Ερωτήσεις/απαντήσεις κατά τη διάρκεια των ενοτήτων, διαλείμματα για δικτύωση (networking)

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Ενδιαφέρεστε για την εκδήλωση; Εγγραφείτε τώρα, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες.

Ελπίζουμε να σας δούμε στην Αθήνα!

Εγγραφή Πρόγραμμα