Δελτία τύπου

11 Φεβ

Διάλογος με τους Πολίτες με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης: Προκλήσεις & Ευκαιρίες» - Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 - Αρχαία Ολυμπία

Δελτία Τύπου EuropeDirect Δυτικής Ελλάδας 11-02-2019

Για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: Το μέλλον της Ευρώπης - Προκλήσεις και ευκαιρίες με τους Επιτρόπους Δ. Αβραμόπουλο και Κ. Κρέτσου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου ώρα 14:30-16:00 στο αμφιθέατρο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής:

Διαβάστε περισσότερα...

15 Δεκ

3ο EU Jobs and Mobility Roadshow

Δελτία Τύπου EuropeDirect Δυτικής Ελλάδας 15-12-2018

Το «3ο EU Jobs and Mobility Roadshow», έφτασε στον τελικό προορισμό του στη Πάτρα χθες Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 όπου και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα...

11 Δεκ

Τα οφέλη της κινητικότητας σε επίπεδο σπουδών, πρακτικής άσκησης, εργασίας, επιχειρηματικής δραστηριότητας – Ενημερωτική εκδήλωση από το Europe Direct της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Δελτία Τύπου EuropeDirect Δυτικής Ελλάδας 11-12-2018

Για τα προνόμια της κινητικότητας σε επίπεδο σπουδών, πρακτικής άσκησης, εργασίας, αλλά και επιχειρηματικής δραστηριότητας, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι, στο πλαίσιο του «3ου EU Jobs and Mobility Roadshow», που έχει προγραμματιστεί από το Europe Direct Patras της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στην «Αγορά Αργύρη» στην Πάτρα.

Διαβάστε περισσότερα...

29 Νοέ

Νέοι Εθελοντές για την Προώθηση του διαλόγου σχετικά με το Μέλλον της Ευρώπης

Δελτία Τύπου EuropeDirect Δυτικής Ελλάδας 29-11-2018

Τα Ευρωπαϊκά Κέντρα Πληροφόρησης (EDICs) επιθυμούν να γνωρίσουν νέους και νέες που είναι δημιουργικοί και ενδιαφέρονται για το Μέλλον της Ευρώπης. Θα πρέπει να έχουν αποδεδειγμένη ικανότητα υποστήριξης του διαλόγου για το μέλλον της Ευρώπης, να μπορούν να προσελκύσουν τους πολίτες στον διάλογο και να συμβάλλουν στην προώθηση της προστιθέμενης αξίας της ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα...